Selecteer een pagina

Welkom !

Je bent hier in de Online Academie van Bore-out Nederland.

Je gaat hier leren hoe je meer energie kunt krijgen. Volg de lessen stap voor stap in de modules en ga lekker Aan de slag met Meer Energie!

Veel succes en vooral veel plezier, want van plezier alleen al krijgen we MEER ENERGIE!

Rilana

In deze online cursus gaan we het volgende doen:

1. We gaan kijken waar je energie weglekt. Misschien zijn er nog andere punten naast Bore-out.

2. We gaan voorkomen dat er nog meer energie weglekt.

3. We gaan ervoor zorgen dat je lichaam zo energiek wordt als het kan zijn.

4. We gaan ervoor zorgen dat je nieuwe bronnen van energie aanboort. 

Simpelweg door allerlei kleine aanpassingen te doen. We gaan geen grote stappen nemen (mag wel, hoeft niet want met kleine stapjes bereiken we uiteindelijk ook grote dingen) en we gaan een aantal gewoontes aanpassen. Laten we stappen zetten naar een vervelingsvrij leven!

Meer Energie! bestaat uit 3 hoofdmodules:

Module 1: Bewustwording & Ontdek! – Module 2: Energie Management – Module 3: Balans & Meer energie!

 

Je kunt direct aan de slag en je hoeft niet te wachten tot de volgende les vrij komt.

Je kunt op jouw tempo de cursus volgen. Wat fijn is is dat je elke week 1 of meerdere momenten in plan om aan Meer Energie! te werken.

Verder wil ik je adviseren om echt per les te werken. We starten met Module 1 – les 1!

Voordat we echt gaan beginnen zijn er een aantal zaken wat je écht moet weten om alles uit deze online cursus te kunnen halen en daarvan te profiteren. Je doet niet voor niks mee en het gaat om iets heeeeel belangrijks…..jouw leven ! Je wilt met meer energie door het leven gaan, sprankelend en enthousiast. Weg met verveling!

Om dus de beste resultaten te halen is het belangrijk dat onze neuzen dezelfde kant opstaan. Welke kant is dat dan? Lees je mee?

Doormiddel van deze cursus krijg je handvatten, tips, oefeningen en video’s waar je mee aan de slag kunt, maar je moet het echt zelf doen, dat is het gedeelte waar ik geen invloed op heb. Jouw leven ligt in je eigen handen!

Hoe haal je het meest uit deze online cursus?

Deze cursus is ontwikkeld voor een optimaal resultaat. Hieronder vertel ik je hoe je het meeste uit deze cursus haalt.

De cursus bestaat uit 3 modules en elke module bevat diverse lessen. Hoe je het meeste uit deze cursus haalt? Simpel. Volg de route van de modules en lessen. De lessen bestaan vaak uit een video of een podcast en een werkboek met oefeningen en/of een aantal vragen die kunt invullen. Doe lekker mee!

Er is geen goed of fout! Je wordt niet gecontroleerd of je de oefeningen wel doet en de antwoorden op de vragen worden ook niet nagekeken. Je doet het voor jezelf. Je bent je eigen leermeester. Dit alles doe je namelijk voor jezelf. De stof zal je informatie bieden en de oefeningen en vragen zullen je vooruit helpen en inzicht geven.

Wat gebeurt er als je even een pauze wilt?

Geen probleem, want je kunt op elk gewenst moment in- en uitloggen (onthou wel waar je bent gebleven). Het is heel begrijpelijk als je even wilt pauzeren. Een Bore-out kan een enorme impact op alle facetten van het leven hebben. Daarom is het ook zo fijn dat je deze eCursus op je eigen tempo kunt volgen. 

Let wel op dat je niet gaat uitstellen, want deze cursus werkt alleen als je hem echt toepast, want anders gebeurt er niks.

Jij bepaald het tempo! Let’s go! Ik heb er zin in!

Hieronder zie je alle modules en de lessen. 

                                   

Hieronder zie je welke les je al hebt afgerond