Selecteer een pagina

Welkom…

Deze module is de START van meer energie! Misschien wel de start van iets groters, want met energie is zoveel mogelijk! Bore-out is een echte energievreter. Het kost je energie en dat gaat ten kosten van jezelf en misschien ook wel van de mensen en dingen om je heen.

Deze eerste module is bedoeld om bewust te worden en te ontdekken! Hoe zit het met verveling in jouw leven? Durf jij de waarheid onder ogen te zien? Dat kan nog wel eens spannend en confronterend zijn. We gaan ook hele leuke dingen ontdekken en doen. Zo leuk, dat je er meer van wilt!

Ga er open minded in en volg de lessen stap voor stap op jouw tempo wat voor jou goed voelt. Het mag af en toe buiten je comfort zone voelen, want dan ben je lekker aan het stretchen en dat zorgt na wat rust ook weer voor meer energie!

 

Veel plezier!

 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Waar bestaat Module 1 uit?

Klik op de afbeelding om naar de gewenste les te gaan

Vind gelijkgestemden. Je hoeft het niet alleen te doen!

Wat een enorm waardevol aspect is van de Bore-out Academie is de Besloten Facebook groep. Voor het programma Meer Energie is er een aparte groep met gelijkgestemden. Je kunt daar vragen stellen, maar ook je verhaal delen. Dat is ontzettend waardevol. Voor jezelf, maar ook zeker voor anderen. Zo kan je elkaar motiveren en vooruit helpen.

Heb je vragen?

Het kan zijn dat je tijdens deze reis tegen dingen aanloopt, dat er dingen niet helemaal duidelijk zijn of dat je vastloopt. 

WIJ HELPEN JE GRAAG! KIJK OP ONZE SUPPORT PAGINA VOOR DE MEEST GESTELDE VRAGEN>>

Staat jou vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar info@boreoutacademie.nl

Starten met les 1 >>